Osiguranje za čarter skipere

Odgovornost skipera, depozit, nezgoda skipera, otkaz i posljedične štete u najmu.

Ein Paar sitzt auf einem Segelboot in der Sonne.

Osiguranje od odgovornosti skipera

U načelu, skiper za štetu koju je krivnjom prouzročio drugome odgovara cjelokupnom svojom sadašnjom i budućom imovinom – bez ograničenja! To je vaš rizik! YACHT-POOL uključuje grubu nepažnju i obranu od neopravdanih zahtjeva trećih osoba. Ne znate opseg osiguranja za unajmljenu jahtu!

Ein schwarz-weißer Propeller, der auf einem Holztisch sitzt.

Osiguranje depozita u čarteru

Svaki skiper zna kako se brzo sklad posade ozbiljno naruši kada štetu prouzroči član posade, a svi moraju platiti. Zašto bi svi morali platiti štetu koju je prouzročila samo jedna osoba – a to je najčešće sam skiper – zbog svoje odgovornosti kao zapovjednika broda.

Ein im Wasser schwimmender Rettungsring.

Osiguranje skipera od nezgode

Osiguranje skipera od nezgode YACHT-POOL-a vrijedi bez obzira na vlastitu ili tuđu krivnju i pokriva troškove nezgode za invaliditet i privremene troškove nezgode – čak i ako nema krivnje, a oštećeni je član obitelji.

Ein Mann wäscht ein Segelboot auf einem Bootslift.

Čarter osiguranje od posljedičnih šteta

Postoji rizik da ćete uzrokovati štetu na čarter plovilu i stoga više neće biti operativan na vrijeme za sljedeći čarter. Osiguranje od posljedične štete u najmu pokriva legitimne regresne zahtjeve zbog otkazivanja najma.

Ein Segelboot liegt im klaren blauen Wasser vor Anker.

Osiguranje od otkaza čartera

Plovilo za vaše putovanje je rezervirano, posada kompletna i iščekivanje je već veliko – sada ništa ne može poći po zlu, zar ne? Nažalost…što se događa ako skiper doživi nezgodu neposredno prije putovanja? Što ako se član obitelji ozbiljno razboli? Otpada godišnji odmor – a još uvijek morate platiti troškove otkazivanja.

Scroll to Top