Osiguranje plovila

Specijalizirana pomorska osiguranja po vašoj mjeri!

Kasko osiguranje plovila

Yacht-Pool kasko osiguranje plovila pruža sveobuhvatno pokriće koje je posebno osmišljeno kako bi vlasnicima pružilo zaštitu i sigurnost.

Dobrovoljno osiguranje od odgovornosti prema trećima

Pokrivene su štete nastale iz odgovornosti za štetu zbog smrti, ozljede tijela ili zdravlja i oštećenja ili uništenja stvari treće osobe za vrijeme dok vlasnik/korisnik upravlja plovilom.

Obavezno osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja

Vlasnici plovila koja se koriste u gospodarske svrhe u javnom prometu dužni su sklopiti ugovor o osiguranju putnika od posljedica nesretnog slučaja.

Obavezno osiguranje od odgovornosti prema trećima po zakonu RH

Zakonska je obveza vlasnika plovila snage porivnih strojeva veće od 15kW, koje po propisima o registraciji mora biti upisano u očevidnik brodica odnosno upisnik jahti, osigurati svoju odgovornost za štete učinjene trećim osobama.

Dobrovoljno osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja

Pokriće štiti sve osobe na plovilu, te članove posade od nesretnih događaja koji za posljedicu imaju smrt, trajni invaliditet te potrebu za spašavanjem.

Osiguranje vodenih skutera

Kao pionir i trendseter u osiguranju vodenih sportova, postavljamo novi standard u osiguranju vodenih skutera! Yacht-Pool osiguranje vodenih skutera novi je vrhunac našeg razvoja proizvoda koji pokriva sve bitne rizike vlasnika vodenog skutera.

Scroll to Top