Osiguranje od otkaza čartera

Tako da ste zaštićeni ako skiper ili član posade nisu dostupni.

Plovilo za vaše putovanje je rezervirano, posada kompletna i iščekivanje je već veliko – sada ništa ne može poći po zlu, zar ne? Što se događa ako skiper doživi nesreću neposredno prije putovanja i ne može započeti putovanje? Što ako se član obitelji ozbiljno razboli? Cijeloj ekipi otpada godišnji odmor – i zapeli su s troškovima otkazivanja.

Ukoliko skiper nije u mogućnosti krenuti na čarter putovanje, primjerice zbog vlastite bolesti ili bolesti člana obitelji, te se putovanje ne može održati, plaćaju se troškovi skipera i posade.

Ako član posade ne može uzeti čarter putovanje, primjerice zbog bolesti ili bolesti člana obitelji, plaćaju se razmjerni troškovi člana posade.

Ako je skiper nedostupan i ne može se pronaći odgovarajuća zamjena, te se stoga putovanje mora prijevremeno otkazati, troškovi za neiskorišteni dio najma bit će nadoknađeni ako daljnji najam nije moguć.

Ako su dvije osobe rezervirale zajedno i jedna otkaže, druga također može otkazati.

Troškovi najma i leta su pokriveni (ako je navedeno u prijavi).

Osigurani su:

  • neočekivana ozbiljna bolest
  • loša nesreća
  • smrt
  • intolerancija na cjepivo
  • ozbiljne štete na imovini
  • žrtva namjernog zločina

Zaštita od insolventnosti:

Osiguranje od otkaza čartera PLUS također pokriva insolventnost ili insolventnost čarter tvrtke! Ovo se odnosi na odabrane čarter agencije i operatere flota – pitajte nas!

Opasnost:
Opći uvjeti ostalih polica osiguranja od otkaza često isključuju bolest ili smrt srodnika starijih od 75 godina kao razlog za otkazivanje putovanja. YACHT-POOL nema ovo ograničenje i pruža usluge i u ovim slučajevima!

Mala razlika s velikim utjecajem.

Prednosti YACHT-POOL osiguranja od otkaza čartera

Dodatna osiguranja za čarter skipere:

Scroll to Top