Osiguranje od insolventnosti s osiguranjem od otkaza PLUS

Gotovo sve tvrtke u charter industriji reklamiraju se na ovaj ili sličan način. Mi u YACHT-POOL- u znamo da nikada ne smijete biti nemarni i da u životu ne postoji sveobuhvatna sigurnost – ali već 40 godina činimo sve da vas oslobodimo što više briga i da svjesni ste preostalih rizika!

Poduzeli ste prvi pravi korak prema opuštenom čarter odmoru kada rezervirate kod čarter agencije koja može ponuditi osiguranje od otkazivanja plus (uključujući insolventnost operatera flote) od YACHT-POOL-a . YACHT-POOL ih je PROVJERIO I POUZDAO .

Ali to znači puno više od samog osiguravanja plaćanja chartera:

Jednostavno osiguranje od gubitka novca u slučaju stečaja charter agencije ili operatera flote nije nam dovoljno! Inače bismo mogli ponuditi osiguranje kao i drugi.

YACHT-POOL pruža stvarnu garanciju uz otkazivanje plus. Stoga YACHT-POOL svake godine provjerava bilančne podatke tvrtki s ovim logotipom i samo ako su oboje točni – brojevi i zadovoljstvo kupaca – dodjeljuje se ovaj logo.

S YACHT-POOL-ovim strogim i složenim ispitivanjem čarter tvrtki, minimiziramo rizik da završite s čarter tvrtkom s financijskim poteškoćama.

To će vam također pomoći da izbjegnete druge probleme, kao što su loše održavani i neadekvatno opremljeni brodovi ili poteškoće s povratom pologa. ­ ­

Stoga je osiguranje od otkaza YACHT-POOL Plus Plus papir sa značajnom dodanom vrijednošću: pravi vrijedan papir!

 

Dr. Friedrich Schöchl
CEO YACHT POOL
­

Scroll to Top