Vlasnicima jedrilica preporučamo i kontrolu opreme prije početka nove plovidbene sezone. Bez obzira na dob, poznati proizvođači preporučuju promjenu opreme nakon 10 godina.

Za razliku od nekih konkurenata ( link… ), mi u našim uvjetima kasko osiguranja nemamo čvrstu klauzulu koja to propisuje. Međutim, toplo preporučujemo ovu provjeru. Ako su uzroci nezgode toliko očiti da su se mogli lako identificirati, to također može biti relevantno za potrebe osiguranja.

Bez obzira na to, slomljeni jarbol svakako nije nešto što bi trebalo shvatiti olako, jer može uzrokovati i tjelesnu ozljedu, što pak kod oštećenika može izazvati pitanja kod osiguravatelja.

U svakom slučaju, u takvom slučaju sezona jedrenja definitivno je gotova s ​​obzirom na današnje probleme s isporukom.

Stoga smo se dogovorili s g. Christianom Karglom, kojeg toplo preporučujemo kao stručnjaka za problematiku opute, da će za osiguranike YACHT-POOL-a – na zahtjev osiguranika – izvršiti odgovarajući pregled na Jadranu.

Kao rezultat provjere dobit ćete potvrdu koju ćemo čuvati u našim datotekama i upotrijebiti je za razjašnjenje svih pitanja koja bi osiguratelj mogao imati od samog početka.

Pod pretpostavkom da ste zainteresirani, molimo Vas da u kratkom roku kontaktirate gospodina Kargla koristeći ključnu riječ JAHTA-BAZEN:
Tel.: 0043 (0) 650 5090909 ili e-mail office@2sail.com

Uvijek vam želimo ne samo ruku širine vode ispod kobilice, već i da oprema ne dolazi odozgo

Lijepi Pozdrav

Dr. Friedrich Schöchl
CEO YACHT POOL

Scroll to Top